Nya skor till Lina och regn

Igår var jag och syrran iväg till hovslagaren med Evelina för hon hade tappat sina skor och slitigt sönder hovarna rätt ordentligt, men det gick att rädda och det sattes nya skor. Tog dock inga före eller efterbilder tyvärr...
Skulle ha hållt på med Canasta idag men det regnade och jag är så trött efter jobbet, är det fint väder i morgon ska jag ta på mig öronproppar, ställa henne i stallgången (samma sätt som jag gjorde sist), mocka, borsta henne och även ta på en sadel och gå runt med henne ute lite för att se om hon gör några språng eller liknande.
Det ska minst sagt bli intressant.... :)
 
Allmänt, Canasta Rusticana, Evelina | | Kommentera |

Midsommarfirande

Hade en fin midsommar med mitt hjärta och familjen, katterna fick lite fjäsk också ;) Hästarna glömdes inte - de fick en ny gräshage att gotta sig i! 
 
Haft riktigt ont i huvudet i helgen dock, det var åska i luften men det gav sig tillslut nu på eftermiddagen tack och lov. 
 
Jag har inte kommit på riktigt vad jag ska göra i morgon efter jobbet, mocka står på listan i allafall!
 
Hoppas ni hade en fin midsommar, nu går vi mot mörkare tider
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya kategorin

Då har jag tagit fram en ny kategori - Projekt Canasta. Det är samma namn som på Youtube och jag tänkte att det är lättare att leta sig till hennes träning. Det kommer säkert upp bilder och text under den kategorin också (medans jag håller på med henne). 
 
 
HÄR finner ni den :)
 
 
Upp