Träning med Canasta dag 1

Första träningen med Canasta

Jobbade och kom hem till gapande katter, de gillade inte att jag åkte iväg och jobbade haha!
Åkte sedan vidare till stallet och körde igång med Canasta. 
Jag tog ut Evelina först som sällskapshäst och sedan hämtade jag Nasta (som för övrigt tyckte detta var otroligt konstigt och höll på att springa över mig när jag skulle få ut henne från hagen). 
Jag började med att borsta och sedan slå i backen med spöet för att skapa ljud, allt gick förvånadsvärt bra! Sedan provade jag lite att leda henne och lite longering. Tror dock detta blev lite för lång session för hon tröttnade tillslut och det vill jag ju inte. Filmade en hel del så ska försöka klippa ihop detta i morgon. Efter idag så känns målet inte allt för långt bort! Dock hade det varit så mycket lättare med tillexempel ett ridhus eller någonstans där jag kan stänga in oss så jag slipper hänga i ett rep hela tiden och akta mig om hon springer över mig...
Riktigt nöjd allt som allt!
 
 
Evve och Nasta september -15
 

Pay&jump Filipstad ridklubb 29 maj- 16

Har inte varit speciellt aktiv här under några dagar, haft endel för mig och idag var jag iväg och hoppade med Lysette i Filipstad. Riktigt nöjd, fina hinder och trevlig bana!
Det blev ganska stressigt för jag hann inte gå banan, betalade och fick springa till transporten och få på Lysette hennes grejer och sedan rida iväg, men vi hann! Sedan fick jag titta på de andra när de hoppade för att lära mig banan, vilket inte var så enkelt, de flesta tog sig inte ens genom hela banan och jag skulle samtidigt koncentrera mig på att rida fram och värma upp, ja herregud. Men det gick som sagt vägen, är supernöjd och fint avslut på tävlingssäsongen! Lysette tyckte det var roligt tror jag, ser ut som så på filmen iallafall ;)
 
Jag har bestämt mig för att börja arbeta med Canasta också, den hästen vi har som har sadeltvång och knappt inriden. Ska börja helt från början tänkte jag och har som mål att starta henne på någon pay and jump om 1 år.
Detta kommer man kunna följa på youtube, kommer försöka filma så mycket det bara går. 
 
 
 
Allmänt, Filmer, Lysette, Ridträning, Tävlingar | | Kommentera |
Upp